-

Regatul inocentilor - cartea a doua

*

Restul serii a trecut ca gândul.
Ceea ce, în teorie cel puțin, trebuia să fie o petrecere, a devenit rapid o reuniune tensionată, în care toți participanții se priveau stingheriți, neștiind cum s-ar fi cuvenit să se arate. Dacă aș fi avut curajul lui Raeran, aș fi fugit și eu unde aș fi văzut cu ochii. Dar nici vorbă de atâta impetuozitate la mine, astfel că am stat și am îndurat căutăturile compătimitoare ale elfilor și oamenilor.
Mila și curiozitatea se împleteau straniu în privirile regelui și reginei. Aghor își însângerase buzele de la atâta mușcat nervos. Știam că punea mariajul dintre mine și Raeran pe seama neputinței sale de a rezolva o chestiune pentru care tata ar fi găsit o soluție în doi timpi și trei mișcări. La fel ca oricare dintre noi, copiii Toril, se trezise dintr-odată în postura de adult, fără să fi avut timp să se coacă pe îndelete și să simtă măcar o sămânță de maturitate influențându-i deciziile.

*

Mai vrei? Nu te las eu așa 🙂 Vezi secțiunea de mai jos.

*

Cât mai e până apare cartea

O poveste despre

Alegeri

După ce lumea lui Nayan Toril a fost spulberată, ea a fost nevoită să facă alegeri extreme. Pentru prima oară în viața ei, nu s-a pus pe sine pe primul loc.

Prietenie

Alianța cu totul întâmplătoare cu seminția elfilor s-a dovedit a fi tot ce Nayan și frații ei aveau nevoie pentru a se tămădui de răul făcut de oameni.

Iubire

Inima unei copile poate simți de multe ori fiorii a ceea ce poate cu ușurință să interpreteze ca dragoste. În cartea a doua se vor încurca multe, dar se vor dezlega și mai multe.
Regatul inocentilor - 2
Citește mai mult