Books

Regatul inocentilor – cartea intai

Cu peste șase sute de ani în urmă, Esrendellul era locuit în bună înțelegere de oameni și elfi. Cu timpul însă, din rândul seminției oamenilor s-au ridicat voci care au cerut independența, inoculând în conștiința poporului convingerea că, astfel, muritorii o vor duce mai bine.
Conducătorul elf …

 

 

lei49.99
View Book

Regatul inocenților – cartea a doua

„Combinația perfectă între Tolkien și George Martin.”

Raluca Alina Iorga

elefant.ro libris.ro

lei59.99
View Book

Regatul inocentilor – cartea a treia

✔️ 512 pagini de aventură și emoție!

🧝 „Elful Raeran l-a înlocuit pe Legolas în inima mea.
Cred că asta spune tot!”
– recenzie goodreads.com –

lei69.99
View Book

Intoarcerea – Am murit, din fericire 1

Tânăra Oriana moare într-un accident, chiar în ziua nunții ei. Pentru oricine, acesta ar părea sfârșitul. Nu și pentru ea. Se întoarce ca recuperator de suflete, însă nu la vechea viață și familie, pentru care trebuie să rămână moartă, ci la una cu totul nouă. Răsfățul și confortul…

 

 

lei49.99
View Book

Chaos – Am murit, din fericire 2

Ca și când jobul de la barul Luxura și misiunea încredințată de cei de Dincolo n-ar fi fost suficiente bătăi de cap pentru Oriana, primește și postul de baby sitter pentru un nou recuperator cam… stângaci.
Gudila nu acceptă soarta …

 

 

lei49.99
View Book

Dincolo – Am murit, din fericire 3

“Să nu speraţi a mai privi la ceruri,
voi, care treceţi dincolo cu mine,
în bezna fără veac, în foc şi-în geruri.”

 

 

lei49.99
View Book

Purgatorio – Am murit, din fericire 4

Purgatoriul… Locul a cărui existență este negată de credința ortodoxă și despre care catolicii cred că este un loc de curățare al sufletelor păcătoase.
Ce ar fi să aflăm ce este, de fapt?

elefant.ro libris.ro  

lei49.99
View Book

Diabolic- Am murit, din fericire 5

Întoarsă în Chaos, descoperă că sacrificul pe care a fost nevoită să-l facă pentru a ajunge din nou aici a avut un preț prea mare, unul pe care a crezut că-l poate plăti, dar care, în realitate, i-a golit lumea de toate elementele care i-o făcuseră dragă înainte.

 

 

lei59.99
View Book

Pacatele fiului – cartea intai

Lia este o tânără jurnalistă, angajată a unui tabloid bucureștean. Viața ei decurge liniar, fără evenimente notabile, până într-o zi când este trimisă pe teren, cu misiunea de a lua un interviu unui bărbat acuzat de mai multe crime…

 

 

lei49.99
View Book

Pacatele fiului – cartea a doua

Legăturile dintre Lia și Luca sunt profunde. Cei doi au trăit în alte timpuri, la începuturile omenirii, ca Lheya și Beleth, într-un oraș numit Elazard, însă povestea lor nu a ajuns la final nici în zilele noastre. Abia acum s-au regăsit cu adevărat, iar amintirile altei vieți vin peste ei ca un tăvălug și îi forțează să se privească …

 

 

lei59.99
View Book

Pacatele fiului – cartea a treia

Legăturile dintre Lia și Luca sunt profunde. Cei doi au trăit în alte timpuri, la începuturile omenirii, ca Lheya și Beleth, într-un oraș numit Elazard, însă povestea lor nu a ajuns la final nici în zilele noastre. Abia acum s-au regăsit cu adevărat, iar amintirile altei vieți vin …

 

 

 

lei59.99
View Book

Pacatele fiului – cartea a patra

Iubirea pentru prințul demon a aduce pe Lia în tărâmurile celor șapte orașe, în Rosenar. Doar că acum nu este singură, căci poartă în pântece rodul pasiunii dintre ea și Beleth. Disperată să afle sensurile cimiliturilor din pergamentul găsit în podul vilei din capitală, căutând cu înfrigurare soluția care să-i permită să-și salveze fiul și iubitul, pornește într-o călătorie extraordinară spre locul misterios ce promite să răspundă întrebărilor despre profeție..

 

 

lei69.99
View Book

Rochia aurie

Ana Simion este fiica unor imigranți români pe tărâmul tuturor posibilităților. În urma unei întâlniri pe nevăzute, aranjată de o prietenă, cunoaște un bărbat pe care îl antipatizează, fără drept de apel, încă din primele minute…

 

 

lei49.99
View Book

Bărbat de casă

Andrei este un bărbat fermecător. Are o carieră de succes, o soție iubitoare și un copil pe care-l adoră. Andrei a fost dintotdeauna un vânător de senzații. Îi plac femeile. Mult.

 

 

lei49.99
View Book
Alătură-te „păcătoșilor”
Explorează lumea demonului Beleth

Latest release

regatul-inocentilor-4
seria-amdf

Seria Am murit, din fericire - un crescendo al fascinației!

literaturapetocuri.ro

Theo Anghel a îndrăznit să scrie cărți ce pot rivaliza cu Jurnalele Vampirilor sau cu oricare altele din acest gen.

București FM

Theo Anghel

Există cineva căruia nu-i plac poveștile?
Îndeosebi cele spuse noaptea, în jurul unui foc strașnic?
Eu așa am crescut. La țară, la bunicii mei care aveau pământ, două văcuțe, găini și o curte plină cu zarzavaturi.
La finalul unei zile de muncă, vecinii se adunau „pe marginea șanțului” și povesteau. După ce epuizau toate bârfele de genul „ai auzit ce-a făcut a lu` Fandositu?”, „au găsit-o moartă-n casă pe Ralița, cică a băut spirt fiindcă nu avea bani de țuică”, mai despicau și firul în patru despre cele tangibile, treceau la ale spiritului.
Poveștile cu strigoi îmi făceau părul măciucă. Cele despre iele, deși mă temeam de ele, căci, dacă prindeau pică pe cineva nu era de bine!, îmi plăceau cel mai mult.

Și iată cum astăzi, la mulți ani după acele vremuri minunate, simt eu însămi nevoia să spun povești.